Alkoholrelaterade uppdrag under natten mellan lördag och söndag

27.11.2021 19.22

Obetald taxiresa och slagsmål på stan

En person greps på basis av polislagen under kvällen efter att ha åkt taxi men vägrat kliva ur taxin när hen väl var framme på sin hemadress. Orsaken förblev oklar, men kunden ville inte heller betala för sin taxiresa. Personen fick nyktra till i polisens förvar. 


Polisen kallades till bråk i en lägenhet i ett flervåningshus. På platsen fanns två på adressen bosatta personer, varav den ena personen fick följa med till polisen för övernattning. Detta för att trygga hemfriden.


Trots förhållandevis lite folk i rörelse vid krogstängning verkar fulsprit ha serverats under kvällen. Polisen tillkallades och fick bryta in i flertalet dispyter mellan personer vars humör inte var tillfredställande. Flertalet personer avvisades från centrum. En person bjöd på dansk skalle till en annan person rakt framför polispatrullen, med följden övernattning på gul madrass vid polisstationen och anmälan gällande misstänkt misshandel. Personen som utsattes för misshandel fick skjuts av polisen till akuten för kontroll.
 

Mariehamn Åland Ålands polismyndighet Övervakning och larmverksamhet
allmän ordning
brott
Ålands polismyndighet