Dagen 23/12

Utgivningsdatum 23.12.2019 18.28
Nyhet

Dagen före julafton, det börjar märkas att julafton närmar sig. Mycket trafik och kanske lite för stressade förare. Vi har under dagen fått prata med bilförare som betett sig på ett sätt som inte passar sig i trafiken. Polisen uppmanar därför att ni som rör er i trafiken fortsättningsvis skall visa hänsyn mot varandra¨, Det lönar sig sällan att stressa och det blir inte bättre i trafiken, så låt julfriden infinna sig.

Under dagen bötfälldes 2 bilister i Mariehamn för att ha framfört fordon med felaktig belysning, båda bilarna hade belysning inne i bilen som kastade rött sken framåt. Detta resulterade i varsin ordningsbot.

En anmälan om lämplighet att inneha körrätt skrevs under dagen. Förare som inte observerade väjningsplikten.

En person omhändertogs av polisen för att denne var ur stånd att ta vara på sig. Patrullen blev oroliga frör personen och räddningsverket kallades till station för att kolla upp personen, ambulanse tog personen till sjukhuset för vidare kontroll.

En platsundersökning utfördes vid ett inrott, vissa spår säkrades och en anmälan skrevs. Polisen utreder vidare.

I övrigt har polisen utfört övervakning till fots och billedes, detta resulterade inte i mera en lite samtal med stressade förare.

Nyheter Nyheter Press meddelande importerat från gamla sidor sv Ålands polismyndighet