Flertalet trafikolyckor under tisdagen

29.9.2021 11.06
Nyhet

Under tisdagen ryckte polisens patruller ut till flertalet trafikolyckor.

En kollission mellan en cyklist och en personbil inträffade under morgonen i korsningen Öhbergsvägen och Hantverkargatan i Mariehamn. Cyklisten skadades allvarligt och fördes med ambulans till sjukhus. Polisen utreder ärendet.

Två personbilar stötte under eftermiddagen ihop på Neptunigatan i Mariehamn. Den ena personbilen backade ut från sin parkeringsficka utan att observera den andra personbilen som färdades längs Neptunigatan. Ärendet hanterades som trafikförseelse gällande föraren som backade.

Två personbilar kolliderade under eftermiddagen i korsningen Kvarnbo kyrkvägen och Kvarnbovägen i Saltvik. Den ena föraren stannade för att svänga in på Kvarnbo Kyrkvägen och det bakomvarande fordonets förare körde då in i bakpartitet på det svängande fordonet. I det framförvarande fordonet färdades utöver föraren en passagerare. Samtliga inblandade fördes för kontroll med ambulans till sjukhuset. Föraren av det bakomvarande fordonet misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten.

En personbilsförare tappade under eftermiddagen kontrollen över sitt fordon i korsningen Nygatan och Torggatan i Mariehamn och kolliderade med en stenstolpe som följd. Föraren skadade sig och fördes till sjukhuset med ambulans. Ärendet utreds som äventyrande av trafiksäkerheten.

Nyheter Nyheter sv Ålands polismyndighet
trafikbrott
trafikolyckor
Ålands polismyndighet